Busverhuur Nijmegen

Busverhuur in Nijmegen en omgeving? Bij Daxvans helpen wij je graag op weg. Met een nog steeds groeiend wagenpark hebben we altijd wel een geschikte huurbus die aan jouw wensen voldoet. Zoek je busverhuur in Nijmegen om te verhuizen? Ga je een dagje weg met meerdere personen en wil je graag samen reizen? Wellicht wil je met vrienden een weekendje weg en zijn jullie eigen auto’s niet toereikend. Wij helpen jullie dan graag in de zoektocht naar een geschikte bus in de omgeving van Nijmegen. Heb je al helemaal in gedachte wat het moet worden? Neem gerust vrijblijvend contact op. We kijken graag met je mee om zo de beste deal te regelen. Een groot voordeel van onze busverhuur ten opzichte van andere verhuurders in Nijmegen zijn de betaalmogelijkheden. Je kunt bij ons namelijk altijd huren zonder creditcard. Met een minimum leeftijd van 18 jaar en een geldig autorijbewijs zijn alle bussen te huur.

''Wij huurden 2 dagen een bus bij Emiel om te verhuizen. Was ruim genoeg en qua prijs een van de voordeligste in de omgeving!''
Peter S.
Groesbeek

De meeste van onze bussen worden verhuurd vanuit Cuijk. Onze locatie is eenvoudig te bereiken. Gelegen op industrieterrein ‘’De Beijerd & ’t Riet’’ bevindt zich onze hoofdlocatie. Via de A73 ben je vanuit Nijmegen binnen 10-15 minuten bij ons. Heb je zelf geen auto? Het NS-station bevindt zich op 3 minuten lopen. Verder zijn er ook mogelijkheden voor het ophalen en/of brengen van de bussen. Laat ons weten wat je zoekt en we gaan er samen vast en zeker uit komen.