Huur busje

Huur busje voor verschillende activiteiten. Ga je verhuizen? Wil je met vrienden of familie op wintersport of ga je een dagje naar bijvoorbeeld de Efteling of een ander pretpark. Een busje huren kan op allerlei momenten van toepassing zijn. Voor de meeste dingen hebben wij een geschikte huurbus voor je. Onze bussen zijn allemaal te besturen met een normaal rijbewijs. Je hoeft dus geen groot (vrachtwagen)rijbewijs te bezitten. Hierdoor kan iedereen met een auto rijbewijs dus gewoon een busje huren bij Daxvans.

Welke bus huur ik?

We hebben een ruim aanbod aan bussen op de weg rijden. De kleinste busjes betreffen enkele Ford Transit modellen. Hier kun je met 6-7 personen in zitten. Daarnaast beschikken deze bussen over een grote bagageruimte. Ideaal dus als je met 5 of 6 personen op vakantie wil. Een busje huren voor een optreden en alle instrumenten en toebehoren vervoeren is ook geen enkel probleem. Mocht je behoefte hebben aan meer ruimte of zitplaatsen dan kunnen wij je ook helpen. Onze Mercedes-Benz Sprinters en Volkswagen Crafters bieden plek aan 9 personen. Verder beschikken deze modellen over een grote bagageruimte.

Eventuele banken en stoelen kunnen we naar wens verplaatsen of zelfs tijdelijk verwijderen. Hierdoor kun je meer laadruimte creƫren voor als je bijvoorbeeld meubels wilt verhuizen. Mocht je aanpassingen willen doen laat het dan altijd ruim van te voren weten. Wij zorgen er dan voor dat de bus volledig klaar staat naar wens als je deze komt ophalen. Je kunt dan binnen enkele minuten wegrijden met het huur busje.