Verhuisbus

Op zoek naar een verhuisbus? Je gaat binnenkort verhuizen en zoekt een bus om je spullen in te vervoeren. Wij helpen je hier graag bij. Inmiddels hebben we de beschikking over meerdere verhuisbussen. Een verhuisbus kan voor iedereen anders zijn. De een heeft behoefte aan een grote bakwagen en de andere heeft misschien al genoeg aan een aanhanger. Het is per persoon en situatie verschillend. Wij kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn en wat hierbij het beste past. Heb je vooraf al vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Verhuisbus met handige tools

Wanneer je een bus huurt bij ons zeg er dan even bij dat je gaat verhuizen. We kunnen er (op reservering) voor zorgen dat er wat handige spullen klaar liggen in de bus. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een steekwagen of beschermdoeken. Natuurlijk is het lenen van spanbanden ook een mogelijkheid. Als alles netjes vervoert wordt zullen onze bussen minder snel beschadigd raken en nog veel belangrijker; jouw spullen komen goed aan op de plaats van bestemming. Verhuizen is vaak al behoorlijk stressvol. Bij het huren van een verhuisbus proberen wij dan ook zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij werken niet met moeilijke contracten, inclusief kleine lettertjes. Transparantie staat centraal. Het moet gewoon simpel, praktisch en goed zijn.

Onze bussen zijn niet splinternieuw. Hierdoor zijn ze uitermate geschikte om mee te verhuizen. Een ander voordeel hiervan is dat wij niet de hoofdprijs vragen. Zo blijft er nog iets over om in je nieuwe woning te investeren;) Mocht je niet in het bezit zijn van een creditcard? Geen probleem! Een creditcard is niet nodig. Wij maken altijd een nette factuur op die voor iedereen duidelijk is. Betaling kan zowel contact als per bankoverschrijving. Zorgeloos verhuizen? Huur een bus bij Daxvans. De specialist op het gebied van busverhuur in de regio Nijmegen.